´Update!

Hej på er!

Kul att ni har tyckt till om Lars Winnerbäcks nya singel! Jag tyckte inte om den riktigt första gången, men ju mer jag lyssnar på den ju bättre blir den, och nu börjar den bli riktigt bra!

Det var någon som frågade hur mycket spelningen på Kafé44 kommer kosta. Jag skulle kunna tippa på runt en hundring ungefär.

Ett tips för er som ska dit är att inte ha tjocka höstkläder på er! Det är en liten lokal som har en tendens att bli otroligt varm och svettig, så gör inte misstaget att ha på er för varma kläder! Men det ska bli otroligt kul att se Kristoffer Hedberg och Lasse och bandet igen! Hoppas att ni kan komma dit!

Hur många ska dit eller har funderingar på att åka dit?

Kramar.


´Konserten!

Hej på er!

Idag är en riktigt fin dag för mig. En sån dag då man går omkring och ler som ett fån hela dagen. Då solen skiner på mig och då allt går som på räls! Jag är glad och helt lyrisk!

Tänkte bara berätta för er att det var helt rätt det som Madde skrev i en kommentar, det är Lasse Lindh och bandet som har koncert den tredje September! Alltså torsdag nästa vecka.. Han säger att det kan vara den sista spelningen, så hoppas att ni kan komma!

MEN! Ni vet Kristoffer Hedberg som jag brukar prata om ganska mycket här på bloggen? Han spelar samma kväll på samma ställe! Han är alltså förband för Lasse!

Så, på torsdag nästa vecka hoppas jag att ni befinner er i Stockholm, på Kafé44 och ser Kristoffer Hedberg med sitt band, och Lasse Lindh och sitt band!

Behöver ni vägbeskrivning till Kafé44 så är det bara att fråga i en kommentar!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Lars Winnerbäcks livedvd och le vidare i drömmarna!

Och fina ni, tyck till om inlägget nedan!

´Snabb update!

Hej!

Jag ville bara säga att Lars Winnerbäcks nya singel Jag får liksom ingen ordning släpptes i fredags! Jag vet att jag inte har skrivit något alls om det tidigare, jag ber så mycket om ursäkt för det.

Singeln har en b-sida som heter Från kylan in i värmen.

Låtarna finns att lyssna på på Spotify och på Myspace, och självklart kan ni beställa den från cdon!

Jag håller på att lyssna på låtarna nu. Lite tidigt för att skriva små recensioner tycker jag.
Men! Ni vet när man lyssnar på en låt för första gången och den kommer som ett slag i magen och man blir så lycklig för att artisten har lyckats igen? Den känslan får jag inte. Inte alls. Första låten låter lite 80, 90-tal kanske, kan inte sätta fingret på vad det är. Lite schlager? Jag vet inte alls, ett helt nytt sound från Lars Winnerbäcks sida i alla fall. Andra låten är helt akustisk, och det känns lite skumt på något sätt.

Men, jag tror lite på den första låten faktiskt! Jag kan nog behöva höra den några gånger först bara..

Jag ser fram emot att smaka på hela albumet sen, det ska bli spännande!

Vad tycker ni efter att ha lyssnat på dom?
Skriv gärna vad ni tyckte första gången och efter ett par gånger!


´För er skull

Jag vet att ni vill att jag uppdaterar oftare. Men i sommar har jag haft ganska mycket..
Jag har jobbat hela sommaren, har bara haft två hela veckor lediga, första och sista veckan på lovet.
Det resulterade i att jag var tvungen att hinna med allt den här sista veckan. Frisörsbesök, möten, shopping (jag har behövt införskaffa lite grejer under hela sommaren, haha), träffa folk och så.

Jaja, nog om det! I sommar har jag som ni kanske förstår inte hunnit med konserter, var ju en helg i Stockholm i början på sommaren, på Sommarkrysset när Lasse Lindh var med. Det var trevligt och jag och min fina vän var med om nya roliga upplevelser som vanligt. Man kan tro att vi lever i en film, sånt händer bara på film!

Jag hann åka en sväng upp till Östersund och Yran också. Vi var bara där över en natt i princip. Hann med att se Lady Gaga, inte min favorit precis, men en upplevelse i sig! Det var jag och en annan väldigt fin vän som åkte, och vi hade jättekul!

Nästa projekt, förutom en väldigt stor grej i mitt liv som är på gång, är nog att ta mig in till Stockholm torsdag den tredje September, och sova kvar till den femte! Det är en konsert den tredje, men jag tror tyvärr inte att jag kan säga vilken konsert det är, den verkar inte vara officiell än.. Ni kan ju boka in er på Stockholm den dagen i alla fall, så återkommer jag senare! Den fjärde spelar Håkan på Grönan! Det är ju perfekt, slå två flugor på en smäll!

Så de datumen hittar ni förmodligen mig i Stockholm med någon eller några väldigt fina vänner! Kanske ses vi där!

Jag återkommer som sagt så fort jag kan säga mer om konserten!

Kram.

RSS 2.0