´Håkan Hellström

Jag tänker inte sitta och skriva en konsertrecenssion eller något långt nu, ni får nöja er med en bild sålänge!


Bilden är tagen av mig, inte röra!

Jag kan berätta så mycket som att vi stog vid scenkanten och det var grymt. En bättrerecenssion kommer senare!

´Update!

Jag vet, jag är GRYMT dålig på att uppdatera här! Och jag vet, ni vill se massa inlägg härifrån, och jag vet, ni ber mig varje dag att skriva oftare.

Vad jag har haft för mig? Jag har haft lov i tre veckor:

Jag har sett Lasse Lindh komma sist i Melodifestivalen. Synd, det var en väldigt bra låt, och de var väldigt fina på scen! Jag har med spänning följt Kristoffer Hedbergs statusuppdateringar på facebook, mycket repande och grejer!
Jag har Missat att skriva att Anna Ternheim var med igår på Popcirkus, gå in på svt.se och kolla in programmet i efterhand!
Jag har sett båda Lars Winnerbäcks dvds, och Håkans!
Jag har dansat och sjungit på stan, och spelat lite gitarr/bas för fina människor.
Jag har försökt lära mormor skillnaden mellan Håkan Hellström och Måns Zelmerlöw.
Jag har gjort saker som man skriver låtar om.

Väldigt bra, om man kollar utanför musikvägen så har jag umgåtts med väldigt fina människor, hjälpt grannen att snickra, gått promenader, haft lite praktik, varit med världens finaste vän, bakat kladdkakor och ätit ananas och mango och ben & jerry's, sett på film med vänner och ätit godis för första gången på ett år.

Det långa inlägget med massa smått och gott får vänta. Jag har två dagar kvar med min vän nu, imorgon ska vi se Håkan Hellström live i Gävle, när hon åker är det inte mycket liv i mig, på måndag har jag första lektionen på fyra veckor.

Så, ni kan väl vänta er en liten konsertrecenssion, som plåster på såren! Och självklart bilder!


´Popcirkus ikväll

Om ungefär en timme så kan ni som vill och gillar Mando Diao sätta er framför Tvn och slå på SVT2, de är nämnligen med i Popcirkus ikväll! 19:30 på SVT2 alltså!

Kort och gott!

´Uppdatering, att göra:

Hej! Jag har varit usel på att uppdatera, men jag har inte haft orken att sitta med det här sega internetet.
Nu har jag lite saker att berätta, och lite saker ni kan göra!

Först och främst så vill jag säga att Mando Diao inte kommer till Stockholm och signerar på onsdag, utan på söndag!
Nya datumet är alltså Söndag den 15/2 klockan 13:00. Fint!

Annars?

Lasse har ett par bloggar på gång. Aftonbladetbloggen, Tidningen Ångermanland bloggen och myspacebloggen.

Äsch, nu blev det lite mycket! Den sista roliga grejen ni kan göra sparar jag till en annan dag!

´Lars Winnerbäck på tv!


Imorgon åker jag till det sega internetet igen! Ska passa och umgås med vattkoppigt barn, mecka dator, köpa nya möbler och inreda rum. Och, kanske bäst av allt:

Se Lars Winnerbäck på tv! På fredag, bästa dag, bästa kanal och bästa sändningstid, så är han med och gör en längre intervju och spela en låt tillsammans med Anna Stadling och Ola Gustavsson, ni minns väl Anna från Hovet?

Så, imorgon klockan 21:00 ska ni som gillar Lasse, ni som är fast vid en partner som gillar Lasse eller ni som bara har tråkigt slå på SVT1!


´Missa inte Popcirkus


Precis nu kan ni se Popcirkus där bland annat Lasse Lindh medverkar. Han kommer sjunga en låt.
Jag blandade ihop det med ett annat program som börjar klockan 21:00 en annan dag, därför var jag så sen med att skriva det! Missar ni det så kan ni kolla in den här länken för lite reprisdatum!


´Otursdag?

Är ni rädda för fredag den trettonde? Brukar det mesta gå åt skogen den dagen, eller är det ingen skillnad? Jag har väl för det mesta otur, så skillnaden mellan fredag den trettonde och vilken dag som helst är väl inte sådär jättestor.

Nästa vecka är det fredag den trettonde, men då ska vi ha tur allihopa! Då släpper nämnligen Mando Diao sitt femte studioalbum! Give me fire! Är namnet, och på söndag nästa vecka kan ni som bor i närheten av Stockholm kila in till Bengans, där de spelar och signerar! Bor ni istället i närheten av Göteborg så får ni vänta till måndagen den 16e! Det är klockan 13:00 i Stockholm och 17:00 i Göteborg, jag funderar på att åka in till Stockholm, men det får vi se.. Ska ni dit?


(En liten PSL-version av Dance with Somebody)

´Galorna, Artisterna, Priserna!

Jag lovade ju er ett inlägg om hur det gick för de olika artisterna på galorna som varit. Nu hade jag tänkt att skriva ihop det! Det kommer innehålla resultaten från Grammisgalan, P3 Guld och Rockbjörnen plus en liten bonus. Såhär gick det:


Håkan Hellström: årets manliga artist (grammis), Guldmicken (P3), Årets artist (P3), Årets svenska album (Rockbjörnen), Årets live-akt (Rockbjörnen)
Anna Ternheim: årets album (grammis) , årets kvinnliga artist (grammis).
Lars Winnerbäck: Årets Manliga artist (Rockbjörnen),
Markus Krunegård: Årets låt (P3)
Annika Norlin:  årets textförfattare (grammis)


Övriga som tog priser var till exempel Lykke Li, Kleerup, Glasvegas med flera.


Som att inte det var nog! Håkan kammade inte bara hem fem musikpriser, utan fick även priset för årets bäst klädde man, av ELLE. Såhär fin var motiveringen:


" Med sin intensiva kärlek till gamla skivomslag, Frank Sinatra, hamnarbetare och 40-talsgangsters har årets bäst klädde man konsekvent gått sin egen väg.  Han är en förebild för en hel generations indieprinsar och indieprinsessor som följt honom från sjömanskostym till hatt-hängslen-och-linne till gubbkeps. Årets vinnare är Håkan Hellström"

Priset för bäst klädda kvinna tog Lykke Li hem.


RSS 2.0