´Jodå, jag lever!

Ja, det är sant, helt sant! Jag lever, men utanför bloggen, tyvärr!

Jag har hunnit med mycket sen sist, kanske inte i musikväg, men saker som betyder mycket för mig, som person!

Jag har börjat må bra igen, jag har gått från att ha ångest ett flertal gånger varje dag, till att vara helt ångestfri i tre veckor nu! Det är ett stort framsteg för mig, och jag är stolt.

Vad har hänt då?

Håkankonserten var underbar! Lite sent att komma med en recension nu, jag som inte ens kan knåpa ihop vilka låtar han spelade, har kommit på en hel del, men inte alla.. Jag var där med en väldigt fin vän till mig, vi hade kul, fick minnen för livet både från konserten och resan.

Lasse Lindh har släppt ett nytt album! Det går att köpa här, enligt honom är det bästa stället, då man får elva bonuslåtar med!

Kristoffer Hedberg har släppt en ny musikvideo. Det till låten "nyanser av grått" och den kan ni se här.

Kärlek 3000, filmen som Shahriyar har gjort, som Lasse Lindh sjunger i, är på G att släppas på dvd! Den kan ni boka här.

Markus Krunegård har släppt ett nytt album, det är Markusevangeliet igen, men med en extracd, läs mer under spårinfo, och beställ här.

Marit Bergman släpper nytt album, förhandsboka här.

Miss Li släpper nytt album, förhansboka här.

Mando Diao har släppt nytt album, beställ här. Eller en annan version, med en bonusdvd här.

Ja, jag kan nog sitta hur länge som helst och skriva sånt här.

Om ni kollar på klockslaget, så kan ni se vilken tid på dygnet som min inspiration är som bäst. Det är väldigt skönt att bara sitta här när hela staden sover, och bara höra datorns fläktar. Konsten att smyga omkring utan att väcka någon. Eller om det är envisheten om att inte gå och lägga sig som är i farten.

Tack för alla fina kommentarer! Har inte riktigt blogglust alls just nu, men den kanske kommer tillbaka. Snart. Tack till er som har skrivit till mig, ringt mig, smsat mig eller sagt rakt ut till mig att ni saknar bloggandet eller att jag gör ett bra jobb! Ni är sjukt fina!

Ha det jättebra sålänge! Tipsa gärna mig om saker som jag har missat under min bloggdöd!

RSS 2.0