´Konsert!

Idag är inspirationen på topp! Trots att jag kom hem halv två inatt och hade suttit och frysit i en iskall buss, trots att jag inte kunnat sova alls nästan, trots att det är extremt dåligt väder, trots att jag knappt har lämnat sängen idag, trots allt så är inspirationen här hos mig idag. Den är här hos mig och den kliar i fingrarna!

Varför? Jo, för att jag var på konsert igår. Det finns få grejer som får mig att må så otroligt bra som när jag står där på en konsert och sjunger med. Jag har inte varit på konsert sen jag såg Håkan i februari. Vilket är ganska längesen enligt mig som brukar gå på konserter ganska ofta!

Den här gången var det en konsert jag väntat på hur länge som helst känns det som. Inte just på det här stället, för det kom upp bara några dagar innan att det skulle vara konsert i Kungsan. Jag minns när jag stog i Härnösand på Lucia förra året och skakade som ett löv för jag var så rörd av musiken, och vemodet hängde i luften -  det skulle vara den sista konserten med den här artisten på länge!

Det var det också, jag fick vänta ända tills igår med att se Lasse Lindh och bandet spela för mig! Ett halvår!
Med risk för att ni söker upp var jag bor och eldar upp mitt hus eller något, så skulle jag faktiskt vilja säga att även om Håkans konserter är underbara, väldigt underbara, så är det ändå något speciellt med Lasses! Något som inte finns i andra konserter.. Någon grymt bra känsla bor i mig när jag står där och skrattar och gråter och sjunger rätt och sjunger fel!

Igår när jag kom dit så stog jag med två i min familj som betyder väldigt mycket för mig, min pappa och min farbror, och väntade på att det skulle vara Lasses och bandets tur att inta scenen. Efter en tid ser jag Andreas, gitarristen, komma ut på scen, och det pirrade inte i min mage, det pirrade i hela mig! Han stog och fixade med sin gitarr, och sen kom även Tomas, basisten, och Anders, trummisen ut. Det var så underbart skönt att få se dom igen, känslan att snart, snart får jag glömma allt och till och med mig själv, för dessa fem killar. Igår var de dock bara fyra, för Johan var inte där, så de fick klara sig utan keyboarden..

Det var väldigt kallt ute, jag stog mest och skakade av kylan, och när det började bli dags för att konserten skulle börja så gick mitt sällskap iväg, och jag fick stå där ensam. Det mina vänner, det är något ni borde testa! Gå på en konsert helt ensamma, det är underbart!

Konserten i sig var underbar! Jag är inte helt säker på hur lång tid det varade, men under dom minutrarna så var jag varm. Inombords, och även min kropp blev varm. Det pirrade i mig hela tiden, och varje gång det skulle komma en ny låt var det som under en spännande del i en film, vilken låt kommer spelas här näst?

Igår morse var jag harmonisk, för att jag har fått gjort saker jag tycker om i veckan. Jag har fått träffa folk jag verkligen tycker om! Det kanske låter tillgjort, men var det någonting som saknades, så var det den här konserten, de senaste dagarna har varit de bästa på länge..


Tack Lasse och bandet för att jag fick skratta ännu en kväll!


´Köp Café



Köp Café så fort ni kan, där i finns en väldigt lång intervju med snygge Moneybrother!

Jag vet, jag är extremt kass på det här, någonting i mig vill bara strejka.. Det här hänt mycket, Lars Winnerbäck släpper en bok i höst, Lasse Lindh har börjat blogga (han är bra mycket bättre än mig, lovar!), Kent har den traditionella frågestunden, timo har varit med på nationaldagsfirande och sjungit låten eloise, där har ni lite att gotta er med!

För er som undrar hur det är med mig; Jag har haft magkatarr i två veckor, avslutat en längre praktikperiod, fått besked om att jag ska jobba nästan hela sommaren, och bytt ut glödlampor i sovrummet, nu sitter jag och njuter av att mitt rum förmodligen lyser upp hela staden! Sen har jag testat spela the sims 3 också, att rekomendera för er som gillar de tidigare spelen!

Puss!

RSS 2.0