´Meteoren

Sist skrev jag ju om filmen som Lasse Lindh skrivit manuset till, Meteoren. Jag vet att många av er missade den och därför tänkte jag hjälpa er genom att berätta att filmen finns på Svtplay! Klicka här för att komma till filmen.


Lasse Lindh på Ung08

Nästa gång jag skriver kommer det antagligen komma en konsertrecension eller liknande, jag var nämnligen på Lars Winnerbäcks turnépremiär i hans gamla hemstad Linköping igår!

´Filmtips!

Nu har freakindoktorer fått något om bakfoten, tänker ni. Filmtips? Det är ju en musikblogg. Men, det är inte vilken film som helst, det är nämnligen den filmen som Lasse Lindh skrivit!

Jag läste det precis på facebook och jag kan erkänna att jag har rätt dålig koll på den där filmen. Men, som Lasse skrev så visas den ikväll klockan 21:30 på SVT2. Filmen heter "Meteoren" och namnet friskade upp mitt minne, jag har för mig att han berättade för mig om vad den skulle handla om för ett bra tag sen. Jag minns att det lät helsjukt men jag har väntat spänt på att få se filmen för jag tror att den är superbra!

Det är en kortfilm på 28 minuter, så de få minutrarna tycker jag att ni kan offra för vår fina Lasse! Manuset står såklart Lasse Lindh för, producent är Fredrik Wikström (Snabba Cash) och regissör är Daniel Wallentin (Ett öga rött).

Hoppas att ni har tillgång till TV ikväll!


Lasse Lindh på Sommarkrysset 2008

RSS 2.0