´Ny musikvideo!

Förlåt för dålig uppdatering! Jag hade tänkt att skriva det här inlägget för längesen då jag fick reda på det för flera timmar sen, men min dator ville inte fungera som den skulle just då. Nu gör den det dock, och här ska ni få höra en kul nyhet!

Hello Saferide släppte ju en digital singel för snart två veckor sen, och idag släpptes musikvideon till den, jag tycker att det var ett briljant jobb, kolla bara det underbara resultatet:

Hello Saferide - Anna

Kommentarer
Postat av: Juliastjärnan

Svar: Jaså? Vad då för problem?

2008-09-09 @ 07:17:24
URL: http://juliastjarnan.blogg.se/
Postat av: Lisa

hallå förlåt att jag har varit så seg på att svara nu ska det bli ändring, det är myucket roligare med en "levande" konversation för att använda så egendomliga ord...







jaha men du har du just börjat gymnasiet som jag då? vad är APU förnåt? :)







jamen visst är idrott det fulaste, jag ha rinte haft idrott på gympasiet än men lika: jag tycker oxå idrott ska va valbart. men på fritiden gilla rjag att springa och ibland gå på typ friskis (om man kan komma dit) det kan vara roligt faktiskt. vad tycker du?







skulle du kalla dig indiekid? indiepopare? det har jag gjort nu i början av gymnasiet så nu är jag indiepoparen Lisa och det har jag verkligen inget emot, inte så men för sig själv så går det liksom inte att sätta sig i ett fack, jag kan inte katigorisera mig själv. jag är jag.



och du har ju samma musik så jag undrar om du kanske känner lite likadant?



2008-09-09 @ 18:18:24
URL: http://www.atmosfaren.blogspot.com
Postat av: Lisa

jaha varför valde du handel sevice? har ni lång praktik i ettan? jag tror inte att jag har praktik överhuvud taget de e egna företag i tean istället







oj! femton trappor ger rätt bra kondtis ändå haha exakt, träner då nåt särskilt?







nej va e indiekid? det var nån som sa det. för de vet jag egentligen inte så mycket om, jag är bara indiepopare (om man ska snacka om den grejen allstå annars är jag inte "bara" indepopare... mycke mer) vad jag vet men jag är jag, Lisa, det är allt jag är. jag är ganska odefinierbar... äh man ska inte prata om sånt, inte djupare, man blir tokigt om man ska gräva i sånt.







va har du för kläder då?



2008-09-09 @ 18:43:40
URL: http://www.atmosfaren.blogspot.com
Postat av: Juliastjärnan

haha. Jaså? Ska du se honom nu eller?:D

2008-09-09 @ 19:39:24
URL: http://juliastjarnan.blogg.se/
Postat av: Elin

Åh jag älskar videon! och låten, så bra :D

2008-09-10 @ 14:53:51
URL: http://kaos.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0