´Neonskyltar på gatorna

Den här låten är så fin så att det gör ont i magen. Jag älskar videon också, den är svartvit, det är gatlyktor, det är tåg, det är känslor, och hejsanhoppsan, det är Håkan!

Kommentarer
Postat av: Lisa

"neonskyltar på gatorna, sänder ljus till mig och skatorna alla dansar och jag tänker e du oxå själv? var e du i kvääll?..." den är helt fantastisk, det är så vacker när hon sitter på bussen och håkan sitter och sjunger på en kulle...



vet förresten at "tro och tvivel" är släppt som singel? jag hörde det på p3 idag, det är för mig den mest betydelsefulla låten på för sent för edelwiess.



ja, va bra. det e ju ofta man väljer samhäll men härligt att nån väljer nåt annat. skivaffär, kul ska du starta egen eller?





ja, jag tänker att jag springer tre gånger i veckan men tyvärr brukar det inte bli av när man kommer hem 6 och är slut. men nästa vecka ska jag börja på friskis.







oj, vad blir man verkligen? (som du hade skrivit).







nej jag tar på mig det som känns rätt på morgonen. ibland är jag rockig ibland folkdräktsliknande, men med min tofs mitt på huvet så har jag en ganska så egen och annorlunda stil. jag har blivit kallad lilla my två gånger den senaste tiden haha. men jag drar mig lixom inte för att sätta på mig nåt som egentligen ser helt konstigt ut. egen stil. men inte smal stil för det.. :)



2008-09-12 @ 19:49:17
URL: http://www.atmosfaren.blogspot.com
Postat av: Maria

åh, jag älskar den låten! det står rakt upp på mina armar varje gång Håkan sjunger: "jag hade hoppats på något, hoppats på något" och han tar i sådär ... ja. du förstår nog vad jag menar.

2008-09-13 @ 13:11:48
URL: http://popflickan.devote.se
Postat av: sandra

UNDERBART! <3

2008-09-13 @ 15:21:24
URL: http://kollisionskurs.blogg.se/
Postat av: anna

<3

2008-09-14 @ 16:42:11
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0