´Lyssna på trackslistan del 2

Igår skrev jag ett inlägg och berättade om att jag tänkte publicera youtubeklipp med låtarna från trackslistan, jag publicerar endast dom artisterna jag skriver om, och i ordning efter deras plats på listan.

Här är låten som ligger femma på trackslistan:


Kent - Vy Från Ett Luftslott (Punks Jump Up Remix)

Kommentarer
Postat av: Maria

Men åh, remixen är inte bra ._.



svar: JA. Jag slår sönder mig om det inte funkar. Jag ska nog satsa på att vara sjuk imorgon så jag kan lyssna. För jag ÄR förkyld, jag måste bara bli ännu mer förkyld så jag får va hemma. HAHA. jag är smart, ehe.

2008-10-02 @ 17:51:21
URL: http://popflickan.devote.se
Postat av: Lisa

nje, exakt men kan du inte e mig din mejladress? eller så ger jag dig min: lsa92[email protected]







Jag är oxå glad att jag hittat en som du, heh men som man kan prata lite med...







jaha, vet inte mycket om Östhammar men det är inte så fasligt långt härifrån. Nej, inbland tycker jag de e svårt att veta var ställen ligger och så men jag brukar ha ganska koll... :)







har du kännt såhär nån gång att du har "älskat" en artist/musiker så mycket och alltid lyssnat på musiken men så kommer några som man int gillar och dom oxå gillar den lika mycket, lixom (det låter rätt knäppt) men jag vill lixom vara ensam om att lyssna på musiken, för att det betyder så mycket för mig. så nu har jag som slutat lyssna. jag vet att håkan äär störtst coh att inte bara jag kan gillar honom men fattar ud. nu vill jag inte lyssna längre för att jag känner sådär menjag måste fortsätte igen för det är JAG, men jag vill inte var som DOM, fattar du? knäppt, aa jag e knäpp men du vet, musik betyder så mycket, och den som har gjort den... (du vet om någon)

2008-10-02 @ 19:39:40
URL: http://www.atmosfaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0