´Damn! I wish I was a lesbian

Det här är helt klart dagens låt! Nu får väl det bli mitt nästa skivinköp!

Hello Saferide - My best friend

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag och mina andra kompisar är better off these days without them, helt lugnt. :) McFly är alright med turnédatum men vi har varit grumpy i år för de skulle släppa nya albumet i Mars, men det kom gratis istället i Juli... ganska stor skillnad. Anledningen var dock att de bröt med sitt skivbolag och startade eget skivbolag efter 5 år haha, och albumet gratis var sjukt roligt. Det släpps en deluxe version nu dock, i affärerna i september som kostar pengar men de sätter sina egan priser så senaste singeln kostade 50p (alltså ca 5 kr :P). McFly har fans i åldrarna 6-90 år haha så därför gillar de att sätta priserna lågt så att alla deras fans kan köpa deras grejer - lagligt. Kul med Håkan! :D

2008-08-19 @ 23:46:08
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Sophie.

sv: det är ju så sant. Om man är nervös så visar man det intrycket. Men det bra är att det är bara sjuorna som har upprop först, sen kommer alla andra. Så imorgon blir det första vanliga dagen. Alla säger att sjuan är det bästa året. Hoppas det :)

2008-08-20 @ 07:57:44
URL: http://tohaveandtohold.devote.se
Postat av: Lisa

nej, jag var inte på den jävla konserten, det hade jag viljat, så jävla mycket men man får väl se dendär filmen då... du, har inte du nån annan adress eller nåt, så man inte behöver skriva i kommentarsfältet?



du? jag gick ner mej på klubben på magasinsgatan, när jag drog mig själv för dig i smutsen...

2008-08-20 @ 12:22:47
URL: http://www.atmosfaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0